Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Купувати електроенергію та газ для бізнесу легко разом із ТОВ «Житомиргаз Збут»

Дата: 06.08.2021 10:02
Кількість переглядів: 493

                                                      Фото без опису

Розвивати власний бізнес простіше, коли постачанням енергоресурсів займається надійна компанія. ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує для малого та середнього підприємництва, а також для бюджетних установ, зручну пакетну пропозицію – електроенергія + газ.

 

Компанія вже стабільно постачає електроенергію понад 1000 клієнтам-підприємцям, які високо оцінюють переваги такої співпраці. Персональний менеджер ТОВ «Житомиргаз Збут» завжди на зв’язку та консультує з усіх питань. Фахівець оперативно формує рахунки та акти виконаних робіт із обох видів постачання (електроенергії та газу), дозамовить за потреби більші об’єми та внесе зміни у договір.

 

«Головні наші переваги – коригування об’ємів протягом місяця, відсутність штрафів за небаланси, зручні умови оплати. Окрім того, нещодавно ми запровадили новий зручний формат – оплата за розподіл електроенергії через постачальника. Таким чином клієнти економлять час та ресурси, оскільки вирішують всі питання тільки з менеджером свого постачальника замість двох компаній – оператора розподілу та постачальника@, – наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

 

Серед переваг роботи ТОВ «Житомиргаз Збут» із корпоративними клієнтами та бюджетними організаціями спеціалісти відділу продажів юридичним особам називають:

  • індивідуальний підхід до формування ціни;

  • відсутність штрафів за небаланси по групі Б;

  • пакетна пропозиція (природний газ + електроенергія), що передбачає обслуговування клієнта одним персональним менеджером, який вестиме обидва напрями та консультуватиме з усіх питань, які виникатимуть;

  • оперативне формування менеджером компанії рахунків та актів виконаних робіт з обох видів постачання, оперативне укладання нових договорів або внесення змін у діючі.

 

Обравши постачальником ТОВ «Житомиргаз Збут», ви можете зручно, прозоро та надійно отримувати електроенергію та газ для потреб власного бізнесу. Для цього потрібно лише залишити заявку у зручний для вас спосіб:

 

  • на сайті zt.gaszbut.com.ua/business;

  • у відділенні ТВІЙ ГАЗЗБУТ (адреса тут);

  • зателефонувавши до менеджера (067) 512 24 32.

 

ТОВ «Житомиргаз Збут» нагадує клієнтам – юрособам та бюджетним організаціям, що купувати пакетом газ та електроенергію вигідно та зручно. Консультації можна отримати за телефоном: (067) 512 24 32.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь