Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

05 СЕРПНЯ – ОСТАННІЙ ДЕНЬ РЕЄСТРАЦІЇ ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ СПЕЦІАЛЬНО ОРГАНІЗОВАНОЇ СЕСІЇ ЄВІ

Дата: 05.08.2021 11:33
Кількість переглядів: 294

                                                              Фото без опису

Сьогодні, 05 серпня 2021 року, о 18-й годині завершується реєстрація для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ).

Тестування в межах спеціально організованої сесії ЄВІ відбудеться                  11 вересня. Пункти тестування будуть створені в усіх обласних центрах (окрім м. Донецьк і м. Луганськ), а також у мм. Сєвєродонецьк та Слов’янськ.

Реєстрацію здійснює приймальна комісія одного із закладів вищої освіти, в якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі. Для учасників на сайті Українського центру створено інформаційну сторінку – «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до неї здобувачі освіти можуть отримати за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

Цьогорічна вартість участі у спеціально організованій сесії ЄВІ становить 540 гривень. Оплата послуг за участь у спецсесії здійснюється на інформаційній сторінці «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Сплатити кошти потрібно не пізніше трьох робочих днів після завершення реєстрації.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів за участь у тестуванні.

Нагадаємо, вступники до магістратури на основі бакалавра, які мають результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови або успішно складуть спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту, зможуть претендувати на бюджет під час додаткового набору на спеціальності, яким надається особлива підтримка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь