Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

05 СЕРПНЯ – ОСТАННІЙ ДЕНЬ РЕЄСТРАЦІЇ ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ СПЕЦІАЛЬНО ОРГАНІЗОВАНОЇ СЕСІЇ ЄВІ

Дата: 05.08.2021 11:33
Кількість переглядів: 312

                                                              Фото без опису

Сьогодні, 05 серпня 2021 року, о 18-й годині завершується реєстрація для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ).

Тестування в межах спеціально організованої сесії ЄВІ відбудеться                  11 вересня. Пункти тестування будуть створені в усіх обласних центрах (окрім м. Донецьк і м. Луганськ), а також у мм. Сєвєродонецьк та Слов’янськ.

Реєстрацію здійснює приймальна комісія одного із закладів вищої освіти, в якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі. Для учасників на сайті Українського центру створено інформаційну сторінку – «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до неї здобувачі освіти можуть отримати за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

Цьогорічна вартість участі у спеціально організованій сесії ЄВІ становить 540 гривень. Оплата послуг за участь у спецсесії здійснюється на інформаційній сторінці «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Сплатити кошти потрібно не пізніше трьох робочих днів після завершення реєстрації.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів за участь у тестуванні.

Нагадаємо, вступники до магістратури на основі бакалавра, які мають результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови або успішно складуть спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту, зможуть претендувати на бюджет під час додаткового набору на спеціальності, яким надається особлива підтримка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь