Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Звертаюся до усіх жителів Житомирщини: вакцинуйтеся та захистіть себе та свою родину від коронавірусу, – Наталія Остапченко під час брифінгу у ЦМВ у Бердичеві. ВІДЕО

Дата: 28.07.2021 16:33
Кількість переглядів: 325

28 Липня 2021 • 15:01

Кіл-сть переглядів: 1

FacebookTwitterРесурс

Міністерство охорони здоров’я офіційно оголосило про початок 5-го етапу вакцинації проти COVID-19, тому кожен українець, старший 18 років, може щепитися та захистити себе від хвороби.

 

На цьому наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час онлайн-брифінгу у центрі масової вакцинації у Бердичеві.

 

Вона зазначила, що зараз у Житомирській області працюють 5 центрів масової вакцинації, в яких можна щепитися 7 днів на тиждень.

 

Для проходження імунізації потрібно лише визначитися з найближчим зручним пунктом щеплення чи центром масової вакцинації.

 

Також в області працюють мобільні бригади, які вакцинують організовані колективи від 50 осіб, професійні групи та маломобільних громадян.

«Звертаюся до усіх жителів Житомирщини: вакцинуйтеся та захистіть себе та свою родину від коронавірусу, особливо, зважаючи на погіршення епідеміологічної ситуації у сусідніх країнах та в Європі, де вже зараз фіксується черговий спалах хвороби, викликаний штамом Дельта», — наголосила під час брифінгу Наталія Остапченко.

Детальніше дивіться у відео нижче.

 

Нагадаємо, що станом на 28 липня від COVID-19 у Житомирській області вакциновано 160 057 осіб.

 

Перелік центрів масової вакцинації у Житомирській області дивіться ТУТ.

 

 

FacebookTwitterРесурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь