Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

МОН: ЗАВТРА ВІДБУДЕТЬСЯ ДОДАТКОВА СЕСІЯ ЄДИНОГО ВСТУПНОГО ІСПИТУ

Дата: 12.07.2021 15:56
Кількість переглядів: 304

Завтра, 13 липня 2021 року, відбудеться додаткова сесія єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступників до магістратури.

Допуск вступників до пунктів тестування триватиме до 9:50. Початок додаткової сесії ЄВІ – о 10:00.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності:

  • оригіналу екзаменаційного листка;

  • оригіналу документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку);

  • запрошення-перепустки.

Запрошення-перепустки з адресами пунктів тестування додаткової сесії розміщено у «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступника не буде допущено до пункту тестування.

Із собою варто мати 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які можна покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Під час проходження тесту вступник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Речі, що не передбачені процедурою зовнішнього оцінювання, вступники залишають у спеціально відведеному місці, на яке вкаже інструктор в аудиторії тестування.

 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь