Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

10 липня 90-річний ювілей святкував наш земляк, Бондаренко Іван Володимирович

Дата: 12.07.2021 14:33
Кількість переглядів: 518

.     Фото без опису

Самодіяльний композитор і поет, автор пісень, які переважали в репертуарі  відомого в районі і області народного колективу «Любисток»: «Лебідка», «Не ламай калину», «Мак червоний між житами», «Вишиванка», «Радогоща – поліське село» та десятків інших. Його пісні  - про неповторну красу Поліського краю. Серед поетичних творів – лірика і гумор. Свої вірші друкував у районній газеті «Промінь» та літературно-мистецькому альманасі «Світоч душі».

Народився Бондаренко Іван Володимирович   10.07. 1931 р. в с. Будо Літки Лугинського району. З  1954 по 1978 рік – завідуючий клубом у с. Будо Літки, керівник духового оркестру, керівник  одного з найбільших хорів (більше 50 учасників). Нагороджений медаллю «За доблесну працю», значком Міністерства культури СРСР «За відмінну роботу».

Нагороджений відзнакою  «Почесний громадянин Лугинського  району»

              Всю свою любов до рідної землі, до свого краю він вилив у пісні, які ми неодноразово чули у виконанні народного колективу "Любисток" с.Радогоща. Шановний  Іване Володимировичу, ми  щиро вітаємо Вас зі святом! Зичимо міцного - міцного здоров'я і нехай той неоціненний скарб, який Ви дарували людям, ніколи не буде забутий!!!!! Нехай Ваші пісні звучать ще багато-багато поколінь!!!!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь