Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ, ВІДПОЧИВАЮЧИ БІЛЯ ВОДИ

Дата: 08.07.2021 12:30
Кількість переглядів: 317

Саме в ці спекотні літні дні громадяни традиційно віддають перевагу відпочивати на берегах водоймищ. Проте, вирушаючи на відпочинок до води, дехто забуває при цьому дотримуватись елементарних правил безпеки. На жаль, вже в поточному році, внаслідок різних обставин, на водоймах Житомирської області загинуло 15 осіб та 1 людину врятовано.

За даними синоптиків Житомирського обласного центру з гідрометеорології упродовж наступних днів утримуватиметься спека, повітря прогріється до + 33 градусів. Люди шукатимуть порятунку біля води. Тому звертаємося до жителів Лугинщини з проханням дотримуватися правил безпеки при перебуванні на водоймах, а саме: купатися у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях; ні в якому разі не вживати спиртних напоїв; не залишати дітей без нагляду дорослих; не допускати у воді грубі ігри, які пов'язані з обмеженням руху рук і ніг; не купатися в незнайомому місці, а спочатку обстежити водойму й переконатись, що під водою немає каміння, залізяк, гострих кілків або ж мілин; не плавати наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах; після тривалого перебування на сонці не пірнати у воду з розбігу, бо різка зміна температури може призвести до судоми кінцівок.
         Пам'ятайте! Дотримуватися правил безпечної поведінки не складно, а це запорука вдалого відпочинку та приємних спогадів про нього. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь