Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Віктор Градівський провів засідання робочої групи з опрацювання питань розпорядження державним майном у Житомирській області

Дата: 01.07.2021 17:05
Кількість переглядів: 250

01 Липня 2021 • 16:25

Кіл-сть переглядів: 7

FacebookTwitterРесурс

Сьогодні, 01 липня, в пресцентрі Житомирської облдержадміністрації відбулося засідання регіональної робочої групи з опрацювання питань розпорядження державним майном в області під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віктора Градівського.

 

Участь у засіданні також взяли в режимі онлайн представники Ємільчинської територіальної громади.

 

Головною темою засідання було обговорення питання щодо можливості прийняття у комунальну власність територіальної громади об’єктів житлового фонду та інженерних мереж.

 

Регіональна робоча група проводила своє засідання в рамках виконання доручень Прем’єр-міністра України та Офісу Президента України щодо передачі функцій з управління об’єктами житлового фонду, захисними спорудами цивільного захисту та інженерними мережами, які у процесі приватизації не увійшли до статутних капіталів господарських товариств, від Фонду державного майна України до облдержадміністрацій.

 

На попередніх засіданнях членами робочої групи було прийнято рішення про передачу вищевказаних об’єктів у комунальну власність територіальних громад за їх згодою.

 

Нагадаємо, що у липні в Житомирській області проходитимуть електронні аукціони з продажу об’єктів малої приватизації.

 

Роз’яснення Фонду державного майна України про те, чому важлива приватизація, читайте ТУТ

 

Довідково. Регіональну робочу групу з опрацювання питань розпорядження державним майном в області утворено розпорядженням голови Житомирської облдержадміністрації від 01.04.2021 № 237.

 

  

FacebookTwitterРесурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь