Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

МІНЦИФРИ: МЕРЕЖА ЄМАЛЯТКО ЗРОСЛА ДО ПОНАД 1500 ТОЧОК ДОСТУПУ

Дата: 24.06.2021 12:14
Кількість переглядів: 292

Кількість точок доступу, де можна отримати послугу єМалятко, зросла до понад 1500 — це 838 ЦНАПів (включно з ВРМ і терпідрозділами), 76 пологових, 587 відділів ДРАЦС. А послугу надають понад 5000 адміністраторів.

Ще рік тому, щоб отримати всі необхідні послуги для малюка, батькам доводилось витрачати до 10 днів на відвідування різних держустанов. Сьогодні замовити до 9 послуг в 1 можна за 15 хвилин.

Адміністратори обов'язково проходять навчання і лише після успішного тестування можуть надавати комплексну послугу єМалятко. Навчальна програма допомагає новим адміністраторам не лише розібратися, як працює сфера надання адмінпослуг, а й перейняти досвід, найкращі практики та цінності.

«79% заяв на отримання свідоцтва про народження в Україні подаються через єМалятко. Ми постійно працюємо над удосконаленням послуги. Протягом останніх чотирьох тижнів 100% батьків задоволені сервісом. Це найвищий показник якості надання держпослуг і результат роботи тисячі людей, які щодня роблять державні сервіси кращими», — зазначила заступник Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь