Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ! НАГАДУЄМО ОСНОВНІ ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОГО ПОВОДЖЕННЯ НА ВОДІ ПІД ЧАС ПЛЯЖНОГО СЕЗОНУ

Дата: 22.06.2021 15:25
Кількість переглядів: 333

  Для приємного відпочинку та з метою попередження трагедій на воді, громадянам потрібно уважно обирати місце відпочинку та надавати перевагу виключно спеціально облаштованим пляжам. Основними перевагами таких місць є проведення обстеження дна, визначення акваторії для відпочинку та наявність постійного рятувального посту.

 

У переважній більшості основному нещасні випадки трапляються саме у місцях стихійного відпочинку населення – ставках, водоймах та річках, кар’єрах, які не передбачені для купання і відповідним чином не облаштовані.

 

У воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою. Плавайте у воді не більше 20 хвилин, причому цей час повинен збільшуватися поступово, починаючи з 3-5 хвилин. Температура води повинна бути не нижче +17 °С.

 

Утримуйтеся від далеких запливів: переохолодження – це головна причина трагічних випадків. І ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах.

 

Зважаючи на кількість нещасних випадків на воді з початком весняно-літнього періоду, закликаємо громадян суворо та неухильно дотримуватись правил безпеки на водних об’єктах! Дослухайтеся до застережень рятувальників і не нехтуйте рекомендаціями фахівців – відповідально ставтеся до свого життя та здоров’я і навчайте цьому своїх дітей!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь