Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

В УКРАЇНІ СТАРТУВАВ НАВЧАЛЬНИЙ КУРС З ЕНЕРГОАУДИТУ ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ

Дата: 15.06.2021 10:32
Кількість переглядів: 403

За ініціативи GIZ та за підтримки Мінекономіки і Держенергоефективності розпочато навчально-практичний курс «Промисловий енергоаудит». 

«Промисловість – один з найбільш енергоємних секторів. На нього припадає близько 32,7% від усього енергоспоживання в Україні. Тому підвищення енергоефективності підприємств у цій галузі є актуальним як ніколи. Існує широкий спектр можливостей: від енергоаудиту та енергомоніторингу до комплексних рішень щодо модернізації», повідомив Віктор Білько, директор Департаменту регулювання у сфері енергоефективності, промисловості та мереж Держенергоефективності.

«І саме енергоаудит – це перший обов’язковий крок, який потрібно зробити перед прийняттям рішень щодо оптимізації енергоспоживання, –  наголосив він. Завдяки цьому підприємство матиме детальну інформацію про особливості енергоспоживання, а найголовніше — про енерговтрати та можливості їх зменшення».

Щоб підтримати підприємства на цьому шляху, GIZ та Держенергоефективності тісно співпрацюють, розробляючи стимулюючі механізми, створюючи Мережі енергоефективних підприємств, запроваджуючи навчання енергоменеджерів, готуючи тематичні посібники тощо.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь