Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ОГОЛОШЕННЯ про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна

Дата: 04.06.2021 12:29
Кількість переглядів: 944

 

          Відповідно до частини 2 статті 335 Цивільного кодексу України   Лугинська                   селищна рада повідомляє про взяття на облік безхазяйного      нерухомого майна:

      -  Житомирська область, Лугинський район, територія Лугинської селищної       ради, (за            межами населених пунктів) комплекс будівель та споруд №2.

          До комплексу будівель та споруд №2 входить об’єкт нерухомого майна:

Нежитлова будівля - №1.

Власників даного майна з документами, що підтверджують право власності, просимо звернутися до Лугинської селищної ради з метою зняття майна з обліку протягом року з дня публікації цього оголошення.

У разі якщо протягом року з дня взяття майна на облік як безхазяйного власник майна не звернувся з документами, що підтверджують його право власності на це майно, таке майно знімається з обліку як безхазяйне.

У разі якщо протягом одного року з дня взяття майна на облік як безхазяйного власник майна не звернувся з документами, що підтверджують його право власності на це майно, Комісія готує та подає від імені ради до суду позовну заяву про передачу у комунальну власність територіальної громади безхазяйного майна. Строк у 15 робочих днів після спливу одного року буде цілком достатнім.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь