Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

 Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем - МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ.

Дата: 01.06.2021 17:10
Кількість переглядів: 304

       Фото без опису

   Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

 

В перший літній день в центрі селища Лугини відбулося святкування цього прекрасного свята.  Маленькі учасники відвідали святкові локації та прийняли участь у різноманітних конкурсах, майстер-класах, вікторинах, іграх, танцювальних та інших розвагах. 

 

З вітальним словом до присутніх звернулась начальник служби у справах дітей Лугинської селищної ради Алла Таргонська, яка побажала діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів, добре відпочити.

 

Діти, вчителі та батьки, які щодня, долаючи  життєві труднощі заради таких посмішок на вустах малечі, щиро раділи, адже, вони, як ніхто інший, знають ціну радості та щастю.

 

Святкові, різноманітні, яскраві, цікаві та веселі заходи для дітей організували та провели працівники служби у справах дітей, відділу культури та туризму, відділу освіти, молоді та спорту, відділу соціального захисту та охорони здоров’я, Будинку дитячої творчості, Музичної школи, Будинку культури, Бібліотеки, навчальних закладів Лугинської селищної ради. Також, допомогу у проведенні святкової локації: малюнки дітей «Дитячі долоньки» надавала віддалений працівник служби у справах дітей Коростенської райдержадміністрації.

 

Діти отримали гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин, а також смаколики від керівництва селищної ради.

Маємо надію, що свято надовго залишиться у дитячих спогадах.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь