Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

З нагоди Дня захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 14:31
Кількість переглядів: 452

                                                  Фото без опису

  День захисту дітей був заснований у 1949 році за рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок. Уперше відзначався у 1950 році в 51 країні світу. В Україні День захисту дітей відзначається згідно з Указом Президента від 30 травня 1998 року.

   Діти наше майбутнє, ми повинні максимально приділяти їм увагу, підтримувати їх, допомагати та сприяти їхньому розвитку. Саме заради дітей ми живемо, працюємо, в них вбачаємо сенс свого життя. Діти не лише наше майбутнє, діти – майбутнє нашої держави, нашої рідної України.

   Від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури.

   Сьогодні, 01.06.2021 року з нагоди Дня захисту дітей Лугинський районний сектор філії ДУ «Центр пробації» щиро вітає жителів Лугинської ОТГ зі святом! І нехай діти завжди будить здоровими та усміхненими!

 

                                                       Лугинський  районний сектор з питань пробації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь