Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ПОРЯДОК РОЗПОДІЛУ КОШТІВ ДЕРЖБЮДЖЕТУ, СПРЯМОВАНИХ НА ЗАХОДИ З ВАКЦИНАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ ТА ЗАПОБІГАННЯ КОРОНАВІРУСУ

Дата: 25.05.2021 14:32
Кількість переглядів: 317

Урядом прийнято постанову про затвердження Порядку розподілу бюджетних призначень на заходи, пов'язані з вакцинацією населення і запобіганням поширенню хвороби COVID-19. 

Обсяг фінансування за відповідною бюджетною програмою становить               3 млрд гривень.

Проектом акта пропонується визначити Порядок розподілу бюджетних призначень, передбачених у держбюджеті на 2021 рік на заходи, пов'язані з вакцинацією населення і запобіганням поширенню коронавірусу.

Відповідно до зазначеного Порядку визначається механізм подання звернень про розподіл бюджетних призначень, відповідальність головних розпорядників за цільове та ефективне використання бюджетних коштів, а також проведення моніторингу інформації про використання цих коштів та подання відповідних матеріалів Уряду та Комітету Верховної Ради України з питань бюджету тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь