Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Запобігання та протидія домашньому насильству

Дата: 25.05.2021 14:11
Кількість переглядів: 255

                                   Фото без опису

 25 травня 2021 року відбулося засідання круглого столу на тему: «Взаємодія суб’єктів територіальної громади, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству».

  У засіданні «круглого столу» прийняли участь начальник служби у справах дітей Лугинської селищної ради Алла Таргонська, начальник відділу соціального захисту та охорони здоровя виконавчого комітету Лугинської селищної ради Тетяна Вербило та головні спеціалісти даного відділу, інспектор сектору протидії домашньому насильству Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області Віталій Боряченко.

   Керівники виконавчих органів Лугинської селищної ради закликали учасників заходу до активного та відкритого діалогу задля знаходження шляхів вирішення  проблеми насильства в межах Лугинської громади та ознайомили присутніх з нормативно-правовим регулюванням у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, в тому числі очевидцями або учасниками якого можуть бути діти.

   Інспектор сектору протидії домашньому насильству Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області Віталій Боряченко, звернув увагу присутніх на заходи та міри, що вживаються працівниками поліції відносно кривдників, які вчиняють домашнє насильство, а також Типову програму для кривдників, затверджену наказом Міністерства соціальної політики України.

   По завершенню, учасники заходу обговорили порядок вжиття спільних заходів та необхідності плідної співпраці з обговорюваного питання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь