Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення посади директора Лугинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Лугинської селищної ради

Дата: 30.04.2021 15:27
Кількість переглядів: 659

Відповідно до ст.26 Закону України «Про освіту», ст.38,39 Закону України  «Про повну загальну середню освіту», Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти Лугинської селищної ради Коростенського району Житомирської області, затвердженого рішенням сесії Лугинської селищної ради від 30.04.2021 року №358, розпорядження селищного голови від 30.04.202137 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника закладу загальної середньої освіти»  та у зв’язку з закінченням терміну строкового трудового договору директора Лугинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Лугинської селищної ради Лугинська селищна рада огололошує конкурс на зайняття посади директора Лугинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Лугинської селищної ради.

Найменування та місце знаходження закладу освіти: Лугинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Лугинської селищної ради Коростенського району Житомирської області; 11301, Житомирська область, Коростенський район, смт Лугини, вул.Церковна,12

Найменування посади: директор Лугинської загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Лугинської селищної ради Коростенського району Житомирської області.

Умови оплати праці: відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102.

Кваліфікаційні вимоги: Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.

Строк подання документів для участі в конкурсному відборі: упродовж 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.

Кінцевий термін подання документів: 28.05.2021 року до 17:00 год.
          Місце подання документів: 11301, смт Лугини, вул. Михайла Грушевського, 2а, головному спеціалісту  відділу юридичного забезпечення та персоналу виконавчого комітету селищної ради

E-mail:   lug-sel-rada@ukr.net

Дата, місце початку проведення конкурсного відбору: 11301, смт Лугини, вул. Михайла Грушевського, 2а, 29 червня 2021 року  о 10:00 год.,

 

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади керівника закладу загальної середньої освіти кандидати подають такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Етапи проведення  та тривалість конкурсного відбору

1.Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

-перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;

-перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

-публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

2.Перевірка знань проводиться державною мовою та складається з:

-30-ти тестових питань за напрямками, визначеними у Положені про порядок проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Лугинської селищної ради;

-одного ситуаційного завдання на визначення перевірки професійних компетентностей шляхом письмового вирішення  завдання;

-відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

При підготовці тестових відповідей на запитання кандидат здійснює записи на аркуші із штампом Засновника. Перед відповіддю обов’язково вказується прізвище, ім’я та по батькові кандидата. Після підготовки відповідей на аркуші ставиться підпис кандидата та дата складання перевірки знань.

Загальний час для підготовки відповідей:

1)  на тестові та ситуаційне  завдання має становити не більше 60 хвилин;

2)  для презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти - не більше 15 хвилин;

3) на надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації до 10 хвилин.

Захист перспективного плану здійснюється кожним кандидатом окремо згідно черги. Черга формується на підставі подання документів.

Оцінювання та підбиття підсумків перевірки знань:

1) тестових завдань:

правильна відповідь – 1 бал;

відсутня або неправильна відповідь - 0 балів.

2) ситуаційне завдання:

-2 бали виставляється кандидатам, які в повному обсязі розкрили суть    питання;

-1 бал виставляється кандидатам, які розкрили питання фрагментарно;

3) за презентацію перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти:

-3 бали виставляється кандидатам, які виявили глибоке бачення Концепції розвитку закладу загальної середньої освіти;

- 2 бали виставляється кандидатам, які частково розкрили Концепцію розвитку закладу загальної середньої освіти;

- 1 бал виставляється кандидатам, які не розкрили Концепцію розвитку закладу загальної середньої освіти.

По закінченні часу, відведеного на перевірку знань, проводиться перевірка відповідей та їх оцінювання. Оцінка проводиться всіма членами комісії. Члени конкурсної комісії приймають спільне рішення щодо оцінки відповіді на кожне тестове завдання. Окремо оцінюється  ситуаційне завдання та захист перспективного плану. Оцінки виставляються на аркуші з відповідями кандидата.

Підсумковий рейтинг кандидатів здійснюється шляхом додавання результатів тестування та середніх оцінок вирішення ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти , проставлених членами комісії у зведеній відомості .

Аркуші з відповідями кандидатів зберігаються разом з іншими матеріалами та документами конкурсної комісії у відповідальної особи за ведення кадрової роботи Засновника.

Кандидати, які набрали загальну суму балів, що не є нижчою 50 відсотків від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні відповідей, вважаються такими, що успішно пройшли перевірку знань.

Кандидати, які набрали менше 50 відсотків від максимальної суми балів, вважаються такими, що не пройшли успішно перевірку знань.

Кандидати, які не пройшли успішно перевірку знань, не можуть бути рекомендовані конкурсною комісією для призначення на посаду.

Якщо два і більше кандидатів мають однаковий загальний рейтинг, переможець конкурсу визначається шляхом відкритого голосування членів комісії.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь