Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ! ВСТАНОВЛЕНО РІЧНІ ТАРИФИ НА ПРИРОДНИЙ ГАЗ З 01 ТРАВНЯ 2021 РОКУ

Дата: 27.04.2021 09:47
Кількість переглядів: 457

   На виконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №572 «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП», опубліковано річні тарифи на природний газ з 01 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року.

Так, постачальник ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» на своєму сайті оприлюднив річну ціну ресурсу, яка складає 7,99 грн/м3 з ПДВ без вартості розподілу (доставки). Аналогічна ціна діятиме і в рамках тарифу «Твій газ Місячний». Така ціна діятиме з 01 травня поточного року до 30 квітня 2022 року.

«Споживачі блакитного палива будуть застраховані від сезонних коливань вартості газу. Тариф «Твій газ Річний» гарантує клієнтам компанії стабільну ціну протягом 12 місяців, яка не може збільшуватись протягом дії базової річної пропозиції», – зазначає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Як повідомляється на сайті газової компанії, клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут» не потрібно збирати документи та підписувати новий договір, аби користуватися тарифом «Твій газ Річний». Адже з 01 травня 2021 року усі споживачі природного газу за замовчуванням будуть переведені постачальником на цю базову річну пропозицію.

Переваги тарифу «Твій газ Річний»:

ціна газу протягом року може змінюватися лише у бік зменшення;

не потрібно підписувати новий договір та подавати документи;

передавати показники лічильника потрібно як і раніше.

«Базова річна пропозиція дозволяє споживачам газу отримувати пільги та субсидії. Тариф «Твій газ Річний» для клієнтів компанії є своєрідною страховкою від значних стрибків ціни на блакитне паливо. Це зручний тариф для тих споживачів, які прагнуть стабільності протягом всього року», – запевняє Олена Благодарська.

Для клієнтів, які виявлять бажання змінити тариф «Твій газ Річний» на іншу комерційну пропозицію, ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» підготував кілька тарифів. Наприклад, вже з 01 травня 2021 року починає діяти тариф «Твій газ Місячний». Вартість газу в межах цього тарифного плану у травні становить 7,99 грн за кубометр.

Ціна газу у межах цього тарифу буде визначатися поточною ситуацією на ринку та змінюватиметься щомісяця. ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» інформуватиме про ціну блакитного палива за цією комерційною пропозицією щомісяця за п’ять днів до початку наступного терміну постачання. Таким чином, у споживачів буде можливість зекономити, якщо газ подешевшає. Передавати показники лічильника необхідно як і раніше – з 1 до 5 числа кожного місяця, а сплачувати за газ – до 25 числа щомісяця, наступного за періодом споживання.

Для переходу на споживання палива за тарифом «Твій газ Місячний» потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику. Це можна зробити у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua і відділеннях постачальника, через Особистий кабінет 104.ua, або надіслати електронною поштою на адресу office@ztgaszbut.104.ua.

Також фіксований річний тариф на природний газ оприлюднила                     ГК «Нафтогаз України» – 7,96 грн/м3 з ПДВ без вартості розподілу (доставки). Про переваги «Фіксованого» тарифного плану та відповіді на поширені запитання щодо нього можна дізнатися на офіційному сайті                      ГК «Нафтогаз України».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь