Лугинське управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що на Лугинщині тривалий час спостерігається досить складна епідемічна ситуація із захворюваності на COVID-19.
З 03.03.2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області. Держпродспоживслужбою суттєво посилено контроль за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів на об’єктах нагляду. Спеціалісти Лугинського управління Держпродспоживслужби продовжують здійснювати моніторингові перевірки за дотриманням протиепідемічних заходів в першу чергу на об’єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі, агропродовольчих ринках, закладах громадського харчування, в закладах дошкільної освіти та в закладах загальної середньої освіти (учням 1-4 класів дозволено відвідування). Від початку 2021 року за виявлені порушення недотримання карантинних обмежень на відповідальних осіб складено 66 протоколів, надано 49 приписів, 28 інформаційних листів з пропозиціями та попередженнями та направлено 9 доповідних в органи місцевої влади.