Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВЕСНЯНЕ ПРИБИРАННЯ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ГРОМАДИ

Дата: 14.04.2021 18:27
Кількість переглядів: 1054

Фото без опису

Шановні керівники установ, підприємств, організацій всіх форм власності, їх трудові колективи та мешканці Лугинської об'єднаної територіальної громади!

 

Всім нам приємно жити в чистих та затишних населених пунктах. Почалася весна – і всі ми маємо багато клопотів, але не варто забувати, що кожного року навесні проводяться роботи з благоустрою.

Благоустрій будь-якої території – дуже важлива справа. Не має значення, прилягає територія до Вашого будинку, підприємства або до нежитлової будівлі, в кожному разі - це повинно бути джерело позитивних емоцій, формуюче позитивну думку про власників цієї території. Адже, благоустрій селища залежить не тільки від роботи комунальних служб, але й від культури та свідомості його жителів.

Отже, для забезпеченняе кологічного благополуччя жителів громади, захисту довкілля, збереження зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в селищ ізапрошуємо Вас долучитись до низки заходів по прибиранню території, зокрема:

  • впорядкування закріплених прилеглих територій, зелених зон;
  • приведення в належний санітарний стан господарських дворів, прилеглих територій.

Нагадуємо, що на території селища Лугини організовано вивіз твердих побутових відходів з приватного сектору.

Вівторок

Вул.: Церковна (Колгоспна), Димитрова, Жовтнева, Комсомольська, Шкільна (Якіра), Коростенська, Бовсуновського, Ч.Гірка, Річна, Нова, Зарічна, Комарова, Корольова, Добровольського, Павлова, Мічуріна.

Провулки: Ч.Гірка, Новий, Комсомольський, Поліський (Радянський).

Середа

Вул.: Покровська (Щорса), Затишна (Котовського), В.Юрченка (Червоноармійська), Першотравнева, С.Гуца (Р.Люксембург), Молодіжна, Ломоносова, Набережна, І.Франка, Кузнецова, Базарна, Толстого, Зелена, Островського, Матросова, У.Громової, Липницька, Кошового, Лісна.

Провулки: І Зелений, ІІ Зелений, Островського, Базарний, Набережний.

Четвер

Вул.: Польова, Героїв Небесної Сотні (Леніна), Шевченка, Донського, Княгині Ольги (Піонерська), Героїв Чорнобиля (Кірова), Горького, М.Грушевського (К.Маркса).

Провулки: Парковий (Піонерський).

 

Автомобіль працює у перший та третій тиждень місяця з 8°° год.

Примітка: гілля дерев та кущів від домоволодінь вивозитись не буде.

 

Звертаємося до всіх мешканців громади із закликом не залишатися осторонь та приєднатися до заходів з благоустрою території. Робімо кожен свою справу сумлінно, з любов’ю та думкою про наше майбутнє й сьогодення.

 

Виконавчий комітет Лугинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь