Лугинське управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що епідемічна ситуація щодо захворюваності на COVID-19 в Лугинському районі залишається складною.
З 03.03.2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області. Спеціалісти Лугинського управління Держпродспоживслужби продовжують проводити моніторингові перевірки за дотриманням протиепідемічних заходів в першу чергу на об’єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі, агропродовольчих ринках, закладах громадського харчування, в закладах дошкільної освіти та в закладах загальної середньої освіти (учням 1-4 класів дозволено відвідування). Протягом 2021 року за виявлені порушення недотримання карантинних обмежень на відповідальних осіб складено 55 протоколів, надано 41 припис, 26 інформаційних листів з пропозиціями та попередженнями та направлено 7 доповідних в органи місцевої влади.