Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Атлас адміністративно-територіального устрою України - вже на порталі «Децентралізація»

Дата: 02.04.2021 09:14
Кількість переглядів: 362

Нові райони і територіальні громади в Україні – з'явилося друге, доповнене видання Атласу адміністративно-територіального устрою України.   

Фото без опису 

Сприяв у створенні атласу  проект «Підтримка належного врядування в місцевих громадах як складової реформи децентралізації» Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Товариство дослідників України на замовлення Міністерства розвитку громад та територій.

Інформація, наведена у виданні, легка для сприйняття і допомагає швидко вникнути в питання зміни територіальної основи громад і районів.

«Громади, райони, населення, площа – все є в атласі. Ми намагалися зробити його простим і легким для сприйняття інформації. Думаю, він стане корисним і для учнів старших класів, студентів. З часом ми будемо його ще удосконалювати», - прокоментував Павло Остапенко, автор ідеї та головний редактор Атласу.

Атлас адміністративно-територіального устрою України – у рубриці «Новий АТУ» на порталі «Децентралізація» (ПЕРЕГЛЯНУТИ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь