Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

УРЯД ПЕРЕРОЗПОДІЛИВ ДОДАТКОВІ 6,7 МЛН. ГРН НА СТВОРЕННЯ УРОКІВ ДЛЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН

Дата: 01.04.2021 15:38
Кількість переглядів: 332

Кабінет Міністрів перерозподілив видатки у розмірі 6 млн 792,5 тис. грн, що дасть можливість створити додаткові уроки для онлайн-платформи «Всеукраїнська школа онлайн». Відповідне рішення Уряд ухвалив 31 березня 2021 року.

«Це дасть можливість створити додаткові 399 уроків для онлаи?н-платформи, яка вже сьогодні налічує 1260 еталонних уроків з різних предметів, необхідних для забезпечення дистанціи?ного/змішаного навчання. Ще 660 уроків наразі проходять етапи перевірки і незабаром стануть доступними для загального користування на платформі», – прокоментував Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Міністр звернув увагу на те, що Всеукраїнська школа онлайн                        E-SCHOOL.net.ua – це сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи з матеріалами, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам.

ВШО забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектом, тестами та можливістю відслідковувати свій навчальний прогрес. А вчителів – необхідними методичними рекомендаціями та прикладами застосування сучасних освітніх технологій.

Нагадаємо, МОН визначило напрям цифровізації освіти як один з пріоритетних на 2021 рік – про це заявив Сергій Шкарлет під час онлайн-брифінгу, присвяченому 100 дням роботи на посаді Міністра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь