Лугинське управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що епідемічна ситуація щодо захворюваності на COVID-19 в Лугинському районі залишається напруженою
Фіксується значний ріст коронавірусної хвороби. З 03.03.2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області. Спеціалісти Лугинського управління Держпродспоживслужби продовжують проводити моніторингові перевірки за дотриманням протиепідемічних заходів в першу чергу на об’єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі, агропродовольчих ринках, закладах громадського харчування, а також в закладах дошкільної освіти (заклади загальної середньої освіти знаходяться на дистанційному навчанні). Протягом 2021 року за виявлені порушення недотримання карантинних обмежень на відповідальних осіб складено 50 протоколів, надано 37 приписів, 22 інформаційних листів з пропозиціями та попередженнями та 5 доповідних в органи місцевої влади.