Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Шановні жителі Лугинської ОТГ. Розпочався 2 етап щеплення від COVID-19

Дата: 29.03.2021 14:01
Кількість переглядів: 626

   На базі амбулаторії загальної практики - сімейної медицини смт Лугини створений пункт щеплення. 2 медичні працівники пройшли навчання в Житомирському Центрі громадського здоров'я щодо щеплення вакциною CHADOXI NCOV-19 CORONAVIRUS (рекомбінантна)/КОВІШЕЛД виробництва Індія. 

Щеплення проводиться дворазово з інтервалом 90 днів. Переноситься добре, можлива місцева реакція у вигляді почервоніння на місці ін'єкції, нетривале підвищення температури, слабкість, що проходять самостійно.

Керуючись наказом МОЗ, пріоритет у щепленні надається особам віком від 80 років, далі від 65 років, а потім від 18 років з супутньою патологією. Крім того, щепленню підлягають працівники медицини, соціальної сфери, освіти та інших важливих державних професій. 

Щеплення добровільне, але, враховуючи ситуацію, що склалася в світі, нагально потрібне. Хто бажає щепитися, звертайтесь до медичного працівника за місцем проживання або до сімейного лікаря. Крім того можна записатись на щеплення за телефонами сімейних лікарів:

Бовсуновська Світлана Миколаївна - 097 748 0660

Дорошкевич Галина Володимирівна - 097 764 7813

Кравців Мар'яна Ярославівна - 097 750 7956


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь