Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Онлайн-брифінг МОЗ станом на 26 березня щодо заходів із протидії поширенню коронавірусної інфекції. ВІДЕО

Дата: 26.03.2021 15:18
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

 

FacebookTwitterРесурс

Онлайн-брифінг Міністерства охорони здоров’я України щодо заходів із протидії поширенню коронавірусної інфекції та проведення вакцинації від COVID-19 станом на ранок 26 березня.

 

Зокрема Заступник Міністра охорони здоров’я України, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко наголосив, що вакцинація є ефективним методом формування імунітету для захисту від інфікування та тяжкого перебігу захворювання на COVID-19.

 

УвагаЩоденні брифінги проходять в онлайн-режимі з перекладом жестовою мовою.

 

Трансляцію брифінгу можна дивитися на YouTube-каналі МОЗ України та Кабінету Міністрів України або на сторінці МОЗ України у Facebook.

 

Читайте також оперативну інформацію про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на сайті Міністерства охорони здоров’я України. 

 

МОЗ наголошує на необхідності дотримання рекомендацій щодо профілактики поширення коронавірусної хвороби: масковий режим, користування антисептиками та дотримання соціальної дистанції.

 

Пам’ятайте! За порушення норм, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, встановлено адміністративну та посилено кримінальну відповідальність! 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь