Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

УВАГА! З 22 БЕРЕЗНЯ ПО 28 БЕРЕЗНЯ 2021 РОКУ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПЕРЕХОДЯТЬ НА ДИСТАНЦІЙНУ ФОРМУ РОБОТИ

Дата: 19.03.2021 16:14
Кількість переглядів: 398

Таке рішення прийнято сьогодні, 19 березня, на засіданні селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Відповідно до протокольного рішення, для недопущення поширення коронавірусної інфекції серед учнів та педагогічних працівників закладів освіти Лугинської селищної ради заборонено з 22 березня до 28 березня 2021 року відвідування учнями 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, здобувачами освіти закладів дошкільної освіти в складі навчально-виховних комплексів, Червоноволоцького ЗДО «Колосок», Повчанського ЗДО «Капітошка», Кремненського ЗДО та Миролюбівського ЗДО «Лісова казка», закладів позашкільної освіти Лугинської селищної ради.

Лугинський заклад дошкільної освіти «Сонечко» Лугинської селищної ради та Липниківський заклад дошкільної освіти «Ромашка» Лугинської селищної ради продовжують працювати у звичному режимі з дотриманням Протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 22.09.2020 № 55.

Для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти буде організовано дистанційне навчання на період припинення освітнього процесу.

 

                Виконавчий комітет Лугинської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь