Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 03.03.2021 11:33
Кількість переглядів: 774

       Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови КМУ від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», відділ фінансів Лугинської селищної ради ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади:

       головного спеціаліста відділу фінансів Лугинської селищної ради.

Загальні вимоги до кандидатів:

громадянство України, вища (економічна/фінансова) освіта, не нижче ступеня спеціаліста/магістра. Стаж роботи за фахом в фінансовій сфері (на державній службі чи в органах місцевого самоврядування) не менше 10 років. Знання Конституції України, Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», Бюджетного кодексу України, нормативно – правових актів Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України стосовно планування та виконання місцевого бюджету, одержання міжбюджетних трансфертів, практику їх використання. Досконале володіння державною мовою, знання основ діловодства, впевнений користувач ПК, досвід роботи з комп’ютерними спеціалізованими програмами Microsoft Office, АІС «LOGICA».

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на розгляд конкурсної комісії відділу фінансів Лугинської селищної ради наступні документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;
  • заповнену особову картку (ф. П-2С) з відповідними додатками, автобіографію;
  • дві фотокартки (4х6 см);
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, про присудження наукового ступеня або вченого звання, сертифікати;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію реєстраційної картки платника податків;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобовязаних);
  • письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

       Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці надається головою конкурсної комісії відділу фінансів Лугинської селищної ради.

       Подати документи для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантної посади можна за адресою: 11301, вул. Грушевського, 2а, смт Лугини, відділ фінансів Лугинської селищної ради.

       Телефон для довідок: (04161)91122.

       Термін подання документів: 30 календарних днів від дня оголошення конкурсу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь