Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

СТАРТУЄ СЕРТИФІКАЦІЯ ВЧИТЕЛІВ 2021: ПЕРШИЙ ЕТАП ВІДБУДЕТЬСЯ 27 ЛЮТОГО

Дата: 25.02.2021 17:34
Кількість переглядів: 371

27 лютого 2021 року відбудеться перший етап сертифікації – незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи. Іспит розпочнеться об 11:00.

Допуск учасників сертифікації до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Для входу до пункту тестування учасник сертифікації має показати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та лист-виклик.

Листи-виклики розміщено в «Кабінеті учасника сертифікації». У них зазначено адреси пунктів проведення незалежного тестування. Радимо учасникам сертифікації завчасно роздрукувати лист-виклик: цей документ є обов’язковим для допуску до пункту тестування. 

Тест укладено українською мовою. Він містить 100 завдань, на виконання яких відведено 180 хвилин. Зміст тесту визначено Програмою незалежного тестування. Також у доступі – орієнтовний розподіл завдань відповідно до Програми і схема нарахування балів за виконання тестових завдань.

Крім того, на YouTube-каналі Українського центру оцінювання якості освіти учасники сертифікації мають можливість ознайомитися із завданнями незалежного тестування попередніх років і коментарями до них.

Перший етап сертифікації − незалежне тестування − організовує Український центр оцінювання якості освіти. Два наступні етапи проводитиме Державна служба якості освіти:

  • самооцінювання власної педагогічної майстерності учасником сертифікації (29 березня – 20 квітня);

  • вивчення практичного досвіду учасників сертифікації (20 вересня – 12 листопада).

Нагадаємо, що сертифікація педагогічних працівників − це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.

Мета сертифікації − виявити і заохотити вчителів з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Педагоги, які успішно пройдуть сертифікацію, отримають надбавку у 20% до заробітної плати. Крім того, успішне проходження сертифікації зараховується як проходження чергової або позачергової атестації педагогічним працівником, а також є підставою для присвоєння йому відповідної кваліфікаційної категорії та педагогічного звання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь