Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

СТАРТУЄ СЕРТИФІКАЦІЯ ВЧИТЕЛІВ 2021: ПЕРШИЙ ЕТАП ВІДБУДЕТЬСЯ 27 ЛЮТОГО

Дата: 25.02.2021 17:34
Кількість переглядів: 393

27 лютого 2021 року відбудеться перший етап сертифікації – незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи. Іспит розпочнеться об 11:00.

Допуск учасників сертифікації до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Для входу до пункту тестування учасник сертифікації має показати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та лист-виклик.

Листи-виклики розміщено в «Кабінеті учасника сертифікації». У них зазначено адреси пунктів проведення незалежного тестування. Радимо учасникам сертифікації завчасно роздрукувати лист-виклик: цей документ є обов’язковим для допуску до пункту тестування. 

Тест укладено українською мовою. Він містить 100 завдань, на виконання яких відведено 180 хвилин. Зміст тесту визначено Програмою незалежного тестування. Також у доступі – орієнтовний розподіл завдань відповідно до Програми і схема нарахування балів за виконання тестових завдань.

Крім того, на YouTube-каналі Українського центру оцінювання якості освіти учасники сертифікації мають можливість ознайомитися із завданнями незалежного тестування попередніх років і коментарями до них.

Перший етап сертифікації − незалежне тестування − організовує Український центр оцінювання якості освіти. Два наступні етапи проводитиме Державна служба якості освіти:

  • самооцінювання власної педагогічної майстерності учасником сертифікації (29 березня – 20 квітня);

  • вивчення практичного досвіду учасників сертифікації (20 вересня – 12 листопада).

Нагадаємо, що сертифікація педагогічних працівників − це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.

Мета сертифікації − виявити і заохотити вчителів з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Педагоги, які успішно пройдуть сертифікацію, отримають надбавку у 20% до заробітної плати. Крім того, успішне проходження сертифікації зараховується як проходження чергової або позачергової атестації педагогічним працівником, а також є підставою для присвоєння йому відповідної кваліфікаційної категорії та педагогічного звання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь