Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

НА ЗАВОДІ SERUM INSTITUTE В ІНДІЇ ВІДВАНТАЖЕНО 500 ТИСЯЧ ДОЗ ВАКЦИНИ ASTRAZENECA ДЛЯ УКРАЇНИ

Дата: 22.02.2021 12:23
Кількість переглядів: 354

Перша партія вакцин AstraZeneca (CoviShield) – уже в дорозі до України. Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов особисто проконтролював відвантаження перших 500 тис доз із заводу-виробника в індійському місті Пуне.

«Зараз вакцина транспортується до Мумбаї. Далі – довгий шлях вантажним літаком з кількома зупинками та вже днями вакцина приїде до України. Після прибуття в Україну вакцина буде розподілятися по регіонах, згідно із Дорожньою картою вакцинації, розробленої МОЗ», – повідомив Максим Степанов.

Під час транспортування буде дотримано всіх температурних вимог, які необхідні для збереження якості вакцин.

Нагадаємо, Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов здійснив візит до Індії з метою проведення прямих перемовин із найбільшим виробником вакцин у світі – Serum Institute, який постачає продукцію в 140 країн світу.

Oxford/AstraZeneca – це спільна розробка Оксфордського університету та британсько-шведської компанії AstraZenecа, що має потужності для виробництва в Індії. Вакцина проти COVID-19 випускається під назвою CoviShield, вона перекваліфіклвана ВООЗ та рекомендована до екстреного використання.


  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь