Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

До свята домашніх улюбленців

Дата: 17.02.2021 09:56
Кількість переглядів: 426

17 лютого відзначається День кота в Європі. Коти вже не одне тисячоліття вносять свою теплоту, допомогу та окрасу в людську цивілізацію. На даний час уявити життя без цих пухнастих домашніх улюбленців  вже неможливо.  Та і немає сумнівів в тому, що коти викликають позитивні емоції, заспокоюють, допомагають відновитися від емоційних травм, перенапруги та стресу. Врешті-решт, що може бути краще, ніж прийти додому в кінці важкого робочого дня, та чути задоволене мурчання улюбленого клубка шерсті? Дослідження показали, що власники домашніх тварин, як правило, здоровіші і щасливіші, ніж ті, в кого немає домашніх улюбленців. 

  Але на превеликий жаль, на обліку Лугинського РС перебувають двоє підоблікових, які засуджені за жорстоке поводження з тваринами, - з котами (дії обох призвели до загибелі беззахисних пухнастиків). При здійсненні чергової реєстрації,  до Дня кота в Європі, начальником Лугинського районного сектору з цими особами була проведена виховна робота у формі бесіди, щодо правил поводження з домашніми улюбленцями. Їм було роз’яснено норми ЗУ «Про захист тварин від жорстокого поводження» та наслідки, які мають їх злочини для соціуму та зокрема і для зоосвіту вцілому.

 Є велике сподівання, що проведена робота залишить позитивний слід у свідомості засуджених і змінить їх відношення, до котів на майбутнє.

 

Начальник Лугинського РС майор внутрішньої служби Ярослава Омельчук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь