Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ! СИНОПТИКИ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ, ЩО МОЖУТЬ ПРИЗВЕСТИ ДО ПОРУШЕННЯ ТА ПРИПИНЕННЯ РУХУ ТРАНСПОРТУ

Дата: 11.02.2021 09:42
Кількість переглядів: 354

За прогнозом УкрГідрометцентру, 11 лютого у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях значний сніг, мокрий сніг налипання мокрого снігу, місцями ожеледь, у західній частині пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини (І рівень небезпечності – жовтий), у Карпатському регіоні сильний дощ та мокрий сніг (ІІ рівень небезпечності – помаранчевий).

12 лютого у північних, центральних, Одеській, Миколаївській областях  значний сніг, хуртовини, снігові замети, в Одеській, Миколаївській областях утворення снігового покриву; у центральних, східних та південно-східних областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; в Україні пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності – жовтий).

На дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий).

Приріст снігу в західних, північних областях 10-20 см, у південних, центральних областях 10-15 см, у східних областях 5-7 см.   

12 лютого у західних, Житомирській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській областях, 13-14 лютого в Україні значне зниження температури: вночі до 9-16° морозу, у Чернігівській та Сумській областях до 20° морозу,  вдень до 7-13° морозу.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення, на окремих ділянках доріг та вулиць припинення руху автотранспорту.

ДСНС звертається до власників транспортних засобів: утримайтеся від подорожей автомобілями у період негоди та не залишайте транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу!

 

     Виконавчий комітет Лугинської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь