Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

П`ЯТЕРО ДІТЕЙ З ЛУГИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В БЛАГОДІЙНІЙ ПРОГРАМІ ФОНДУ "ЄЛЕОН"

Дата: 01.02.2021 17:33
Кількість переглядів: 558

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису29 січня 2021 року за ініціативи Благодійного фонду «Єлеон» та підтримки селищної ради п’ятеро діток, що потрапили у важку життєву ситуацію та проживають на території селищної ради стали учасниками постійно діючої благодійної програми «Круті вихідні».

Діти - наше майбутнє, це знають всі.  Дитинство – це найбільш яскрава частина життя кожної людини. Посмішки діток - це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд і зігрівати душу. В них стільки щирості і довіри, а в маленьких оченятах – стільки світла та допитливості. В наш буремний час, на превеликий жаль, не кожна дитина забезпечена нормальними умовами життя та виховання її біологічною родиною. На жаль, дуже часто саме вони найбільше страждають від байдужості нас, дорослих. І дуже часто вони не отримують розуміння і підтримки від батьків, почувають себе одинокими в своїх сім’ях.

У нас є можливість показати цим дітям, що вони потрібні нам. Потрібні здоровими, розумними, сильними. І що ми допоможемо їм стати такими, бо саме від нас залежить, якими вони виростуть. Від нас залежить їхнє майбутнє, а, отже, і наше, і майбутнє всього суспільства. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Вкладіть в своїх діток маленьке зерно, і в майбутньому воно проросте величезним деревом і віддячить вам багатим врожаєм!

В дітях ми вбачаємо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живемо. Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми безтурботними, веселими, радісними.

Діти  були  і  завжди  залишаються  нашим  найдорожчим  скарбом, гордістю  і  надією  держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь