Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ДО УВАГИ ВОДІЇВ: ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО СУТТЄВЕ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ, ЩО ПРИЗВЕДЕ ДО ПОРУШЕННЯ ТА ПРИПИНЕННЯ РУХУ ТРАНСПОРТУ

Дата: 29.01.2021 11:47
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

 

За прогнозом УкрГідрометцентру, сьогодні вдень у більшості областей невеликий, на північному сході країни та в Карпатському регіоні помірний сніг, у східних і південно-східних областях невеликий сніг з дощем; лише в Одеській, Миколаївській і Херсонській областях без істотних опадів. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у східних областях та Приазов’ї місцями пориви 15-20 м/с. Температура від 3° морозу до 2° тепла, у східних, Запорізькій і Херсонській областях та в Криму 2-7° тепла.

На Київщині сьогодні вдень невеликий сніг.

На дорогах ожеледиця! Погодні умови призведуть до порушення та припинення руху транспорту, відключення енергопостачання населених пунктів.

ДСНС звертається до власників транспортних засобів: утримайтеся від подорожей автомобілями у період негоди та не залишайте транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь