Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ! СИНОПТИКИ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО ЗМІНУ ПОГОДНИХ УМОВ!

Дата: 13.01.2021 09:58
Кількість переглядів: 384

 У зв’язку з вторгненням на Україну холодного арктичного повітря, протягом 15-18 січня на Житомирщині очікується зміна погодних умов та суттєве зниження температурного режиму, попереджають в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології. Так, 15 січня часом сніг та зниження температури вночі до 11–16º морозу, вдень до 9–14º морозу; 16–17 січня невеликий сніг. Подальше зниження температури вночі до 16–21º морозу. Вдень 16 січня 12 –17º морозу, 17 січня 10–15º морозу. На дорогах ожеледиця; 18 січня припинення опадів. Утримається холодна погода. Температура вночі 10-15º морозу, вдень 5-10º морозу.
         Зважаючи на це, звертаємося до громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час ускладнення погодних умов. Безумовно, у морози необхідно завжди тепло одягатися. Обов'язково необхідно носити шапку, шарф та рукавиці, захищати відкриті ділянки тіла, особливо руки.
         Крім того, щоб уникнути переохолодження та обмороження, ні в якому разі не вживайте спиртне. Як свідчить багаторічний аналіз, гинуть та травмуються в основному люди, які перебували в стані алкогольного сп'яніння.
        

 

                Виконавчий комітет Лугинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь