Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

РОЗРОБЛЕНО МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК ДЛЯ ДОПОМОГИ БАТЬКАМ ДІТЕЙ ІЗ ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ І ФАХІВЦЯМ ІРЦ

Дата: 21.12.2020 15:08
Кількість переглядів: 377

 До дня Святого Миколая, 19 грудня, Міністерство освіти і науки України презентувало Систему автоматизації роботи інклюзивно-ресурсних центрів (АС «ІРЦ»).

 

Система складається з наступних вебресурсів:

 

 

Також він нагадав, що проектом Державного бюджету-2021 передбачено окрему програму для підтримки дітей з особливими освітніми потребами, загальний кошторис якої становить 505 млн грн. Із них 30% планується використовувати на закупівлю допоміжних засобів.

Під час створення застосунку та модернізації відповідного порталу враховано всі зауваження та пропозиції батьків, управлінців та фахівців ІРЦ. В інформаційній системі АС «ІРЦ» уніфіковано та стандартизовано типові операції інклюзивно-ресурсних центрів. Система здійснює автоматизацію процедури створення заяви щодо проходження комплексної оцінки школяра, формування висновків про таку комплексну оцінку. Сучасний мобільний застосунок АС «ІРЦ» розміщено для загальнодоступності на PlayMarket і AppStore.

Як користуватися порталом «ІРЦ» та мобільним застосунком АС «ІРЦ», можна дізнатися з відповідних інструкцій.

 

Довідково. Додаток  АС «ІРЦ» було розроблено у 2018 році відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 615. Власником АС «ІРЦ» та майнових прав інтелектуальної власності на твір (твір – прикладна комп’ютерна програма, що забезпечує функціонування всіх модулів і блоків АС «ІРЦ» а також  її сумісність та інтегрованість з іншими інформаційно-телекомунікаційними системами), є держава в особі Міністерства освіти і науки України. Розробку АС «ІРЦ» здійснило ТОВ «Нові знання». Технічне адміністрування АС «ІРЦ» здійснює  ДНУ «Інститут освітньої аналітики».                                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь