Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

СТИГНІТЬ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ! ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ СТАЖУВАННЯ МОЛОДІ В АПАРАТІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ У 2021 РОЦІ

Дата: 06.11.2020 09:12
Кількість переглядів: 371

Відповідно до статті 48 Закону України «Про державну службу» та з метою надання можливості громадянам з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби або на посадах в органах місцевого самоврядування, отримати знання з питань парламентаризму і демократії, експертно-аналітичного забезпечення законодавчого процесу, а також набуття практичних навичок роботи в Апараті Верховної Ради України щороку реалізується Програма стажування молоді.

Учасники Програми проходять стажування у секретаріатах комітетів Верховної Ради України та інших структурних підрозділах Апарату за формами повного чи неповного робочого часу.

Впродовж шести місяців стажування вони залучаються до законопроєктної роботи, здійснення аналітичних досліджень, допомагають в організації проведення комітетських та парламентських слухань, круглих столів, інших фахових заходів. Особлива увага приділяється навчанню учасників – молодь відвідує низку навчальних заходів щодо специфіки роботи парламенту та його взаємодії з іншими органами влади, особливостей проходження державної служби.

Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі Комісією з питань стажування молоді в Апараті Верховної Ради України.

 

Конкурс проходитиме у два тури – оцінювання анкет та співбесіда.

 

Перший тур передбачає заповнення та надсилання в електронному вигляді анкет кандидатами на участь у Програмі; збір та оцінювання анкет кандидатів на участь у Програмі; визначення загального рейтингу кандидатів на участь у Програмі та прийняття рішення Комісією з питань стажування молоді в Апараті Верховної Ради України щодо допуску кандидатів до наступного етапу конкурсного відбору.

Другий етап – індивідуальна співбесіда відібраних у першому турі конкурсантів (грудень 2020 року).

За результатами співбесіди Комісія визначить переможців для участі у Програмі стажування у кількості 50 осіб та резерв у кількості до 20 осіб.

 

Тривалість Програми стажування: січень – липень 2021 року.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, заповнюють електронну форму Анкети, яка розміщена на веб-сайті Управління кадрів Апарату Верховної Ради України у розділі «Оголошення» та на сайті громадської організації «Ліга інтернів» до 15 листопада 2020 року включно. 

Більш детальна інформація щодо умов та порядку проведення конкурсного відбору, переліку необхідних документів та строки їх подання у розпорядженні в.о. Керівника Апарату Верховної Ради України від 16 жовтня 2020 року № 1702-к «Про стажування молоді в Апараті Верховної Ради України у 2021 році».

 

Контактна інформація: тел. 0663407821, (044) 255-92-44

 

e-mail: liga.interniv@gmail.com

 

web-site: www.interns.org.ua;  http://vrkadry.rada.gov.ua/

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь