Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ВНІС ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ФОРМУВАННЯ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ З ПОВОДЖЕННЯ З ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ

Дата: 30.10.2020 10:25
Кількість переглядів: 373

28 жовтня Кабінет Міністрів України затвердив розроблений Мінрегіоном проект постанови щодо внесення змін до Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами.

Ці зміни визначають чіткий механізм встановлення тарифу на надання послуг з поводження з побутовими відходами з урахуванням об’єму побутових відходів, який надходить на перероблення, а який на захоронення.

«При встановленні тарифів на послугу з поводження з побутовими відходами споживачі сплачують як за перероблення, так і за захоронення всього об’єму побутових відходів, який утворюється в населеному пункті, без урахування об’єму. Відтепер при встановленні тарифу на ці послуги враховуватимуться об’єми вивезення, перероблення та захоронення побутових відходів», – зазначив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

В Україні у 29 населених пунктах працюють 35 сміттєсортувальних ліній. Однак у переліку операцій поводження з побутовими відходами відсутня операція сортування. Відповідно до проекту постанови перелік операцій поводження з побутовими відходами доповнюється операціями сортування та видалення.

Також проектом постанови врегульовується питання в частині розрахунку витрат з оплати праці працівників, що працюють на підприємствах, які надають послуги з поводження з побутовими відходами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь