Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВИБОРИ-2020: ЦВК ЗАТВЕРДИЛА РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ПОРЯДКУ ЗАПОВНЕННЯ ВИБОРЧОГО БЮЛЕТЕНЯ

Дата: 22.10.2020 17:34
Кількість переглядів: 444

 

  Постановою від 10 жовтня 2020 року №366 ЦВК затвердила Роз’яснення щодо порядку заповнення виборчого бюлетеня з виборів депутатів Верховної Ради АР Крим, обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів.

Це Роз’яснення розроблено з метою забезпечення реалізації на рівних засадах виборчих прав громадян України, дотримання принципів і засад виборчого процесу, однакового застосування виборчого законодавства України щодо порядку заповнення виборчого бюлетеня з місцевих виборів.

Зокрема, в ухваленому документі чітко прописано послідовність заповнення виборчого бюлетеня з виборів депутатів Верховної Ради АР Крим, обласної, районної, районної у місті ради, а також міської, сільської, селищної ради територіальної громади з кількістю виборців 10 тисяч і більше.

Комісія  роз?яснила порядок проставлення у такому бюлетені позначки «плюс» (+) або «галочки» (?), або іншої, що засвідчує волевиявлення виборця. А також – правильність написання порядкового номера кандидата в депутати від місцевої організації політичної партії, яку виборець підтримав.  Окрім того, у документі наведено приклади правильного та неправильного заповнення виборчого бюлетеня.

Ознайомитися з Роз’ясненнями щодо порядку заповнення виборчого бюлетеня можна за посиланням: 

https://act.cvk.gov.ua/acts/pro-roz-yasnennya-shhodo-poryadku-zapovnennya-viborchogo-byuletenya-z-viboriv-deputativ-verhovnoi-radi-avtonomnoi-respubliki-krim-oblasnih-rayonnih-miskih-rayonnih-u-misti-silskih-selishhnih-rad-sil.html

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь