Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ПІДПИСАВ ЗАКОН ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОЗДОРОВЛЕННЯ Й ВІДПОЧИНКУ ДІТЕЙ, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ОСОБЛИВОЇ УВАГИ ТА ПІДТРИМКИ

Дата: 22.09.2020 21:10
Кількість переглядів: 375

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет Украі?ни на 2020 рік» щодо забезпечення оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливоі? уваги та підтримки» № 829-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 01 вересня 2020 року.

Документ забезпечує підтримку пільгових категорій дітей шляхом фінансування з держбюджету їхнього оздоровлення та відпочинку в дитячих закладах, які розташовані у гірських районах Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей, на узбережжі Чорного й Азовського морів.

Відповідно до закону, що його підписав Президент, у 2020 році на заходи з оздоровлення дітеи? буде спрямовано 80 млн. грн. за новою бюджетною програмою Міністерства соціальної політики.

Закупівлю відповідних послуг передбачається проводити в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів відповідно до вимог Закону Украі?ни «Про публічні закупівлі».

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем и?ого опублікуванн


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь