Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТІВ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Дата: 14.04.2020 15:56
Кількість переглядів: 458

       Лугинська селищна рада повідомляє, що на офіційному веб-сайті селищної ради  в розділі «Проекти рішень», відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» оприлюднюються проекти регуляторного акту: проект рішення селищної ради «Про встановлення ставок єдиного податку на території   Лугинської селищної ради на 2021 рік» і аналіз його регуляторного впливу, «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Лугинської селищної ради 2021 рік» і аналіз його регуляторного впливу, «Про встановлення ставок  податку на нерухоме майно відмінне від земельного податку на території Лугинської селищної ради 2021 рік» і аналіз його регуляторного впливу, "Про встановлення транспортного податку на території Лугинської селищної ради на 2021 рік". Враховуючи те, що транспортний податок встановлюється Податковим кодексом та  не підлягає регулюванню органами місцевого самоврядування він буде справлятись виходячи з норм Кодексу у фіксованому розмірі - 25 000 грн. за один об’єкт оподаткування.   

Разом з тим, у разі не прийняття рішення про встановлення транспортного податку, селищна рада порушить норми Податкового кодексу України в частині обов’язкового встановлення цього податку.  

 

            Пропозиції та зауваження до проектів регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі впродовж одного місяця  з дня  його оприлюднення на адресу:

11301, вул. М.Грушевського, 2 а, смт Лугини, Житомирська область, тел.  2-13-97

            E-mail: lug-sel-rada@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь