Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Підведено підсумки роботи Лугинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області та Лугинської лікарні ветеринарної медицини за 2019 рік

Дата: 17.02.2020 11:50
Кількість переглядів: 850

                                                                    

 

 

12 лютого 2020 року в актовій залі Лугинського районного управління Держпродспоживслужби відбулась нарада, на якій було підведено підсумки роботи Лугинського районного управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області  та Лугинської лікарні ветеринарної медицини за 2019 рік.

В нараді прийняли участь перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Ігор Волківський, заступник голови Лугинської селищної ради Віктор ДАВИДЮК, директор Коростенської міжрайонної державної лабораторії ДПСС Олександр СЛОБОЖАН, колектив Лугинського районного управління Держпродспоживслужби та  фахівці Лугинської районної лікарні ветеринарної медицини.

     Відкрив підсумкову нараду начальник Лугинського РУ Віктор Ейсмонт. В своїй доповіді він проаналізував роботу управління у  сфері нагляду за дотриманням  санітарного законодавства, безпечності та якості харчових продуктів і ветеринарної медицини за 2019 рік.

Про підсумки роботи Лугинської районної державної лікарні ветеринарної медицини за 2019 рік та завдання на І квартал 2020 року доповів  т.в.о. начальника Лугинської        районної державної лікарні ветеринарної медицини Валерій Шевчук. 

   Головний бухгалтер  Лугинської районної державної лікарні  ветеринарної медицини Любов НЕВМЕРЖИЦЬКА прозвітувала  про надходження та використання коштів за 2019 рік.

Про основні напрямки роботи в Лугинському районі доповів директор Коростенської міжрайонної державної лабораторії ДПСС Олександр СЛОБОЖАН.

       Про співпрацю між Лугинською ОТГ та Держпродспоживслужбою району виступив заступник голови Лугинської селищної ради Віктор ДАВИДЮК. Він наголосив на тому, що за сприяння  Держпродспоживслужби району було прийнято Програму по відшкодуванню матеріальних втрат при здачі хворих на лейкоз корів жителям громади, вирішується питання по облаштуванню місця для захоронення трупів тварин на території Лугинської селищної ради щоб запобігти виникненню та розповсюдженню інфекційних хвороб тварин тощо.

     Наприкінці наради виступив перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Ігор Волківський. Він озвучив рейтингове місце Лугинського управління.   В його виступі було висвітлено низку пріоритетних завдань, які стоять перед службою в розрізі епізоотичної ситуації щодо грипу птиці, сказу, Африканської чуми свиней;  щодо безпечного та якісного харчування дітей в закладах дошкільної та шкільної освіти; щодо запобігання реалізації в торгівельній мережі небезпечної та неякісної продукції (фальсифікованої, протермінованої, зіпсованої тощо).

 

     Також Ігор Андрійович наголосив на тому, що і надалі одним із основних завдань Держпродспоживслужби є співпраця з органами місцевого самоврядування у вирішенні низки проблем, а саме – забезпечення населення якісною питною водою, регулювання кількості безпритульних тварин, які є основним джерелом розповсюдження інфекційних та інвазійних хвороб, в тому числі і спільних для людей і тварин та інше.

Держпродспоживслужба Лугинського р-ну



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь