Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 25.06.2019 10:44
Кількість переглядів: 380

Про оприлюднення проекту рішеннь  Лугинської селищної  ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Лугинки, Лугинської селищнї ради Лугинського району Житомирської області», «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Глухова, Лугинської селищнї ради Лугинського району Житомирської області», «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Крупчатка, Лугинської селищнї ради Лугинського району Житомирської області»

 

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної  політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб виконавчий комітет  селищної  ради повідомляє про оприлюднення проектів рішеннь  Лугинської селищної  ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Лугинки, Лугинської селищнї ради Лугинського району Житомирської області», «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Глухова, Лугинської селищнї ради Лугинського району Житомирської області», «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Крупчатка, Лугинської селищнї ради Лугинського району Житомирської області».

         З даним проектом регуляторного акту а також аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Лугинської селищної ради за адресою lugynska-gromada.gov.ua в розділі "Проекти рішень"

Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення приймаються в  письмовій  формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань на протязі 15 днів з дня його оприлюднення за адресою: Лугинська селищна рада, вул. М.Грушевського, 2а, смт Лугини, Лугинський р-н, Житомирська обл., 11301,  на електронну адресу - lug-sel-rada@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь