Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Всеукраїнська конференція-конкурс науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях»

Дата: 22.04.2019 14:38
Кількість переглядів: 622

        Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім.О.М. Макарова 18-19 квітня 2019 року провів ХVII Всеукраїнську конференцію-конкурс науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях» у м. Дніпро.
       Учнівська молодь не тільки зустрілася з видатними вченими ракетно-космічної галузі, але й демонструвала свої оригінальні науково-дослідні роботи, робили доповіді та обмінювались знаннями та досвідом.
На «Зоряний шлях»-2019 було надано 145 робіт із різних регіонів України, з міст та областей : Житомира, Запоріжжя, Кам’янського, Рівного, Дніпра (Кривого Рогу, Новомосковська та Межової), Кропивницького, Львова, Марганця, Одеси, Полтави, Сєверодонецька (Луганської обл.), Сум та Чернівців. З Херсоном була скайп-конференція.
Розглядались науково-дослідні роботи за 10 напрямками.
        Конференція була дуже цікавою і підсумки виявили найкращих. Команду Лугинської ОТГ представляли учні Лугинської ЗОШ I-III ст.№2 Дрозд Петро і Ковальська Дарина під керівництвом вчителя-методиста, керівника Проекту Гриневича Юрія Володимировича. Із своїми завданнями вони справились добре: Ковальська Дарина виборола I місце та нагороджена Дипломом в секції “Космічна медицина і біологія” , Дрозд Петро був нагороджений Грамотою “ За широту кругозору у вирішенні поставленої задачі” в секції “ Астрономія“ 
Не втомлюйтеся займатися дослідженнями. Інтерес до науки приведе вас до цікавих відкриттів, яких з нетерпінням чекає людство!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь