Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Всеукраїнська конференція-конкурс науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях»

Дата: 22.04.2019 14:38
Кількість переглядів: 628

        Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім.О.М. Макарова 18-19 квітня 2019 року провів ХVII Всеукраїнську конференцію-конкурс науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях» у м. Дніпро.
       Учнівська молодь не тільки зустрілася з видатними вченими ракетно-космічної галузі, але й демонструвала свої оригінальні науково-дослідні роботи, робили доповіді та обмінювались знаннями та досвідом.
На «Зоряний шлях»-2019 було надано 145 робіт із різних регіонів України, з міст та областей : Житомира, Запоріжжя, Кам’янського, Рівного, Дніпра (Кривого Рогу, Новомосковська та Межової), Кропивницького, Львова, Марганця, Одеси, Полтави, Сєверодонецька (Луганської обл.), Сум та Чернівців. З Херсоном була скайп-конференція.
Розглядались науково-дослідні роботи за 10 напрямками.
        Конференція була дуже цікавою і підсумки виявили найкращих. Команду Лугинської ОТГ представляли учні Лугинської ЗОШ I-III ст.№2 Дрозд Петро і Ковальська Дарина під керівництвом вчителя-методиста, керівника Проекту Гриневича Юрія Володимировича. Із своїми завданнями вони справились добре: Ковальська Дарина виборола I місце та нагороджена Дипломом в секції “Космічна медицина і біологія” , Дрозд Петро був нагороджений Грамотою “ За широту кругозору у вирішенні поставленої задачі” в секції “ Астрономія“ 
Не втомлюйтеся займатися дослідженнями. Інтерес до науки приведе вас до цікавих відкриттів, яких з нетерпінням чекає людство!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь