Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Комунальників Житомирщини привітали з професійним святом.

Дата: 15.03.2019 14:39
Кількість переглядів: 906

     Для працівників житлово-комунального господарства влаштували концерт, який проходив у облмуздрамтеатрі. Винуватці свята отримали привітання від поважних гостей заходу і нагороди.
Голова обласної держадміністрації Ігор Гундич та голова облради Володимир Ширма подякували за кропітку працю комунальникам.

«Багато хто із людей, які проживають в області, іще сплять. А ви вже ті люди, які виходите на роботу, працюєте для того, щоб на ранок були чисті вулиці, були освітлені вулиці. І зрозуміло, що це не може не викликати поваги і слів вдячності. В переддень вашого свята я хочу щиро вам подякувати»,– сказав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко заявив: влада як ніколи консолідована навколо реформи енергоефективності. Курс на якісну комунальну послугу.
 

   На даному заході відмічено і кращих працівників житлово-комунальної галузі Лугинщини, так Почесною грамотою Житомирської обласної державної адміністрації нагороджено Бовсуновську Олену Євгенівну - робітницю з благоустрою виконавчого комітету Лугинської селищної ради та Почесною грамотою Житомирської обланої ради нагороджено Вакульського Сергія Миколайовича - оператора водонасосної станції КП "Армійське".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь