Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Комунальників Житомирщини привітали з професійним святом.

Дата: 15.03.2019 14:39
Кількість переглядів: 880

     Для працівників житлово-комунального господарства влаштували концерт, який проходив у облмуздрамтеатрі. Винуватці свята отримали привітання від поважних гостей заходу і нагороди.
Голова обласної держадміністрації Ігор Гундич та голова облради Володимир Ширма подякували за кропітку працю комунальникам.

«Багато хто із людей, які проживають в області, іще сплять. А ви вже ті люди, які виходите на роботу, працюєте для того, щоб на ранок були чисті вулиці, були освітлені вулиці. І зрозуміло, що це не може не викликати поваги і слів вдячності. В переддень вашого свята я хочу щиро вам подякувати»,– сказав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко заявив: влада як ніколи консолідована навколо реформи енергоефективності. Курс на якісну комунальну послугу.
 

   На даному заході відмічено і кращих працівників житлово-комунальної галузі Лугинщини, так Почесною грамотою Житомирської обласної державної адміністрації нагороджено Бовсуновську Олену Євгенівну - робітницю з благоустрою виконавчого комітету Лугинської селищної ради та Почесною грамотою Житомирської обланої ради нагороджено Вакульського Сергія Миколайовича - оператора водонасосної станції КП "Армійське".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь