Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ПРАВОВА ДОПОМОГА ЗАСУДЖЕНИМ

Дата: 27.02.2019 10:24
Кількість переглядів: 801

          26 лютого 2019 року в приміщені відділу «Лугинське бюро правової допомоги» Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено робочу зустріч з питань виконання заходів передбачених Меморандумом про співпрацю між адміністрацією Державної кримінально-виконавчої служби України, Державною установою “Центр пробації” та Координаційним центром з надання безоплатної правової допомоги засудженим.
           У ході зустрічі обговорено питання налагодження взаємодії щодо організації та проведення спільних просвітницьких заходів профілактичного та виховного характеру для засуджених, створення та організації роботи дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги у приміщенні Лугинського районного сектору з питань пробації.

            Відповідно до статті 59 Конституції України кожен має право на правову допомогу, яка надається у випадках, передбачених законом безоплатно, і кожен є вільним у виборі захисника своїх прав.

Виходячи із чинного законодавства, держава поважає і охороняє права, свободи і законні інтереси засуджених, а вони користуються всіма правами людини і громадянина, за винятком обмежень, визначених Законами України і вироком суду.
           В зазначеній зустрічі прийняли участь начальник відділу «Лугинське бюро правової допомоги» Савчук Я.В. та начальник Лугинського районного сектору з питань пробації майор внутрішньої служби Лукиша А. В..

 

 

Лугинський районний сектор

з питань пробації

          

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь