Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення проекту рішення Лугинської селищної ради «Про Порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури Лугинської селищної ради»

Дата: 15.02.2019 16:38
Кількість переглядів: 347

 

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб виконавчий комітет  селищної  ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення  Лугинської селищної  ради «Про Порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури Лугинської селищної ради».

         З даним проектом регуляторного акту а також аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Лугинської селищної ради за адресою lugynska-gromada.gov.ua  в розділі "Проекти рішень"

Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення приймаються в  письмовій  формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань на протязі одного місяця з дня його оприлюднення за адресою: Лугинська селищна рада, вул. М.Грушевського, 2а, смт Лугини, Лугинський р-н, Житомирська обл., 11301,  на електронну адресу - lug-sel-rada@ukr.net.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь