Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Робота за кордоном

Дата: 31.01.2019 11:36
Кількість переглядів: 647

                                                            Працевлаштування в Польщі для :

Будівельників:  муляри, бетонярі-арматурники, зварювальники, сантехніки, плиточники, штукатури, оздоблювальники (шпатлівка + малярка), столяри, тесляри, електрики, гіпсокартон-щики, покрівельники, спеціалісти по установці металопластикових вікон. З/п  95-130 грн/годину

Працівників  для  простої  роботи  на  конвеєрі  на: завод по випуску холодильників, пральних машин, автозапчастин, радіоелектроніки, консервів, кондитерська фабрика. З/п 80-90 грн/годину

Кваліфікованих  робочих  на заводи і фабрики: операторів станків з ЧПУ, токарів, фрезерувальників, карщиків, швачок, зварювальників, електриків. Зарплата 95 - 130 грн/годину.

Персоналу  зі знанням польської мови для роботи водіями, автослюсарами на СТО, офіціантами в кафе, помічниками кухаря, покоївками в готелях, продавцями в магазинах. З/п 85-120 грн/годину

Працівників для роботи на складі, в пекарні, торговельній мережі, в теплиці по вирощуванню грибів, овочів та салату, в лісництво по догляду за молодим лісом. Зарплата 80 - 100 грн/годину.

Працівників на мясокомбінат, рибопереробний комбінат, птахофабрику. З/п 80-95 грн/годину.

Вимоги до персоналу: вік 18 - 55 років, психічно та фізично здорові, працьовиті.

 

                Перелік  необхідних  документів  майбутніх  заробітчан для агентства:

  • Закордонний і внутрішній паспорт та ідентифікаційний код,
  • 2 кольорові глянцеві фотографії розміром 3,5 х 4,5см, (80% площі фото займає обличчя)
  • укладається договір з агентством на послуги по оформленню польської робочої візи і працевлаштування, відповідно до вимог Мінсоцполітики України.

 

Агентство оформляє документи для отримання  робочої візи і послуги з працевлаштування:

  • Запрошення (дозвіл) на роботу від Польського роботодавця,  завірене  біржею праці
  • Медичний страховий поліс і необхідну візову анкету
  • Після отримання робочої візи, разом з майбутнім заробітчанином підбирає вакансію
  • Організовує зустріч українських заробітчан в Польщі роботодавцем та працевлаштовує.

 

Термін оформлення польської  робочої  візи   1 місяць

Вартість оформлення пакету документів для польської національної робочої візи  3000 грн

Вартість працевлаштування в Польщі - безкоштовно

 

Умови роботи: Зарплата 20 000 – 35 000 грн/місяць, (в залежності від кваліфікації та кількості відпрацьованих робочих годин). Проживання за рахунок Роботодавця. Харчування за власний рахунок. Ненормований робочий день. Вихідний – неділя. Робочий контракт і робоча віза на 6 міс.

 

Інформація для власників біометричних паспортів.Сьогодні в Польщі можна офіційно праце-влаштуватися власникам біометричних паспортів на термін до 90 днів, без оформлення робочої візи. Роботодавець на біржі праці оформить тимчасовий дозвіл на роботу, що є підставою для працевлаштування. Але потрібно врахувати, що солідні заводи, фабрики, фірми не зацікавленні в таких сезонних робочих (збільшується плинність кадрів). Звертайтеся в агентство – допоможемо!

 

Безпека і надійність працевлаштування: сьогодні велика кількість агентств зайнятості, що пропонують роботу за кордоном, обіцяють «золоті гори» і намагаються отримати гроші за працевлаштування  ще в Україні, а коли заробітчанин приїхав в Польщу – оказується, що обіцяної роботи не має, або умови роботи не відповідають обіцяним. Не дайте себе обдурити в Україні, бо в Польщі виправляти помилки важко. Агентство радить тим хто вирушає на заробітки в перший раз, не має знайомих і друзів в Польщі, не володіє польською мовою – скористатися послугами нашого агентства, яке успішно працює вже 15 років і наш клієнт за працевлаштування не платить. Всім відомий вислів: «Купити кота в мішку» - так це про тих українських заробітчан, хто оплатив за послуги працевлаштування, а майбутньої роботи в очі не бачив.

 

                                                        Робота в Чехії

 

Офіційна робота на підставі дозволу на роботу виданого Чеською біржею праці, трудовим контрактом з Чеським роботодавцем і чеської робочої візи на 3 місяці.

                        Необхідні  документи для подачі в агентство:

  • Закордонний, внутрішній паспорти та ідентифікаційний код (для сканування)
  • Фотографія на білому фоні, розміром 3,5 х 4,5 см, 80% площі фото займає обличчя (в електронному вигляді, на флешці – робиться в фотоательє в Вінниці)
  • Завдаток

 

Термін оформлення дозволу на роботу, контракту і чеської робочої візи   2 місяці

 

 Агентство оформляє наступні документи для подачі до візового центра в м. Києві:

  • Трудовий договір з Чеським роботодавцем
  • Дозвіл на роботу, виданий біржею праці Чехії
  • Підтвердження проживання в Чехії
  • Медичний страховий поліс
  • Візова анкета                                                                                                     Вартість послуг агентства по оформленню дозволу на роботу, контракту, чеської робочої  візи і працевлаштування 7500 грн.                                   Сплачується в два етапи: 
  • 4000  грн. - завдаток, при підписанні договора і подачі документів в агентство         -3500 грн.  – при отриманні від агентства підготовлених документів на руки для подальшої подачі в чеський візовий центр і оформлення робочої візи

В вартість послуг  агентства не включені:  оплата консульського збора 35 євро та візового збора 18 євро, які клієнтом сплачуються самостійно в день подачі документів в чеський візовий центр в м. Києві (вул. Спортивна площа 1а, бізнес-центр Гулівер).

Вакансії:  будівельники, різноробочі на заводи і фабрики, працівники на склади, меблеві комбінати, пекарні. Швеї, прибиральниці, карщики, вантажники, покоївки в готелі, токарі, слюсарі, фрезерувальники,  столяри,  пилорамщики.

Умови роботи: Зарплата 95 – 125 грн/год, або 28 000 – 36 000грн. /міс. (залежить від вакансії, кваліфікації та кількості відпрацьованих годин). Ненормований робочий день. Вихідний неділя. Житло вартістю 3500 грн/міс,  надається роботодавцем. Харчування – за власний рахунок. Вік 19 - 55 років.

 

Проїзд в Чехію на роботу: рейсовим автобусом Вінниця – Прага (вартість 1500-1800 грн. - за власний рахунок), на автовокзалі в Чехії зустрічає представник Роботодавця.

 

                               Товариство з обмеженою  відповідальністю

                              «Агентство  зайнятості  Нагірняк-2003»

       м. Вінниця, вул. Соборна 66, офіс 309.   Тел. моб. 067 739 77 38

       Графік роботи: 9.00 – 18.00     Обід: 13.00 – 14.00     Вихідні: субота, неділя.

                                             Сайт в Internet:  www.rabota-ok.com

УВАГА! Приємна новина.  Німеччина планує в 2020 році відкрити свій ринок праці для громадян України. На сьогодні в Німеччині не закриті 1 200 000 вакансій в медичній, будівельній, машинобудівній галузях, в сільському господарстві, торгівлі, харчовій промисловості. Планується оформляти для українців робочі візи на 6 міс. Але для цього потрібно завчасно підготуватися – вивчити німецьку мову. Мінімальна з/п в Німеччині

9 євро/год., а в Україні 0,8 євро/год., тож як кажуть в Одесі «это две большие разницы»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь