Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Оголошено конкурс по відбору суб’єктів оціночної діяльності на право проведення незалежної оцінки об’єктів власності територіальної громади селищ та сіл Лугинської селищної ради та конкурс на право проведення незалежної оцінки земельних ділянок Лугин

Дата: 02.01.2019 11:41
Кількість переглядів: 383

              Лугинська селищна рада оголошує конкурс по відбору суб’єктів оціночної діяльності на право проведення незалежної оцінки об’єктів власності територіальної громади селищ та сіл Лугинської селищної ради та конкурс на право проведення незалежної оцінки земельних ділянок Лугинської селищної ради протягом 2019 року.

 

До участі в конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності, які мають відповідні дозвільні та кваліфікаційні документи.

На конкурс потрібно подати конкурсну документацію, яка складається:

Заява про участь у конкурсі; копія установчих документів; копії кваліфікаційних документів; копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності; інформація про претендента;

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному кон­верті і має містити пропозиції щодо ціни та строку виконання робіт.

Конкурсна документація подається не пізніше ніж за 1 робочий день до дати проведення конкурсу.

Конкурс відбудеться у приміщенні Лугинської селищної ради Лугинського району Житомирської області (11301, смт.Лугини, вул. М.Грушевського 2-а) 29.01.2019р.

Тел. для довідок 9-15-69.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь