Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!»

Дата: 14.11.2018 10:52
Кількість переглядів: 648

Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції.

 

Мета проекту – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави.

Проект передбачає не лише інформування громадян про їхні права, а й навчання їх, як ці права захищати. Люди мають отримати чіткі й зрозумілі поради, як діяти, коли твої права порушують, зрозуміти, що держава може бути твоїм партнером, повірити у рівність перед законом для кожного українця.

Президент України з метою формування у суспільстві правової культури та правової свідомості, сприяння підвищенню рівня знань та поінформованості громадян щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України у різних сферах життя, постановив оголосити 2018 рік Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!» («Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту "Я маю право!"» – Указ Президента України).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь